“Alleen ga je snel, maar samen kom je verder”

Welke diensten biedt Manon VA aan?

Elke onderneming heeft zijn unieke kenmerken en uitdagingen. Daarom biedt Manon VA persoonlijke ondersteuning op maat. Om je een beeld te geven wat er allemaal mogelijk is staan op deze pagina een aantal veel voorkomende werkzaamheden.

Plannen van afspraken / beheren van agenda’s

Vind je het lastig om je agenda functioneel in te richten en te beheren? Wil jij je graag minder haasten om op tijd op je afspraken te komen? Ik denk graag met je mee en neem eventueel het beheer van je agenda over. Ik zorg dat je reminders krijgt bij belangrijke afspraken en richt je agenda in volgens jouw persoonlijke wensen. Makkelijk toch?

Beheren van mailbox(en)

Neemt het bijwerken en beantwoorden van e-mails regelmatig te veel tijd in beslag? Neem snel contact met mij op! Ik hou je mailboxen overzichtelijk en op orde, zodat je in één oogopslag ziet wat er nog moet gebeuren.

Social Media Beheer

Heb je een Social Media account die actiever gebruikt moet worden? Of kost het je teveel tijd om het account te onderhouden? Ik help je graag met het opstellen en plaatsen van leuke content. Zo maken en houden we jouw onderneming online goed zichtbaar!

Opstellen en redigeren van teksten, brieven etc.

Vind je het lastig of tijdrovend om teksten goed op papier te krijgen? Hier help ik je ook graag bij. Bovendien kan ik ervoor zorgen dat jouw (nieuws)brieven op de juiste plek terecht komen.

Beheer administratieve processen en overzicht creëren

De administratie die hoort bij het runnen van een onderneming is overweldigend en kost veel tijd. Ik ondersteun je graag met offertetrajecten, facturenstroom en andere administratieve zaken. Ook het beheren van vervaldata, versturen van (betalings-)herinneringen en nabellen van offertes neem ik op me.

Het op orde brengen van je huidige administratieve processen en/of werkprocessen is ook mogelijk! Begin je al te zien hoeveel tijd en rust een samenwerking met Manon VA kan opleveren?

Organisatie van evenementen, bijeenkomsten, vergaderingen, borrels etc.

Ook de organisatie van evenementen, bijeenkomsten en vergaderingen kan veel tijd in beslag nemen. Hierbij is een goede planning en een duidelijk overzicht van taken belangrijk en daarnaastmoet er ook op de kosten gelet worden. Deze werkzaamheden kan ik prima van je over nemen. Ik vind het zelfs erg leuk om te doen!

Presentaties maken

Jij weet precies wat je wilt vertellen en wilt laten zien in een presentatie, maar je vindt het lastig om dit in een mooie en duidelijke presentatie te zetten. Dit doe ik graag voor je!

Projectondersteuning

Werk je aan een leuk project of ga je dat binnenkort doen en kun je hierbij wel wat ondersteuning gebruiken? Manon VA helpt je met de projectadministratie, het maken van een goede projectplanning en/of het bewaken van deadlines.

Klantcontact/Relatiebeheer

Ben je veel onderweg voor jouw onderneming waardoor je niet voldoende tijd hebt om goed contact te onderhouden met klanten, leveranciers en overige zakelijke relaties? Of wil je een leuke attentie sturen naar je vaste klanten, maar kost dit te veel tijd? Schakel mij in en ik regel het!

Overig

Altijd al meer willen weten over een bepaald onderwerp, die ene subsidie of andere mogelijkheden om je onderneming te laten groeien? Ik zoek het uit en zet de mogelijkheden voor je op een rij. Zo ontvang je de juiste informatie en kun je daarmee verder aan de slag.

Natuurlijk is er in overleg nog veel meer mogelijk. Het belangrijkste is dat je de ondersteuning krijgt die jouw organisatie nodig heeft! Deze specifieke wensen bespreken we uitgebreid in een kennismakingsgesprek.

Contact

Mernaweg 97 
9964 AR Wehe- den Hoorn

info@manon-va.nl
06 319 422 88

KvK nummer: 78279518
BTW nummer: NL003318489B69

Copyright © Manon VA  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring